Ana sayfa Banko Maçlar 111 Liverpool – Maribor iddaa yorumu

111 Liverpool – Maribor iddaa yorumu

111 Liverpool – Maribor iddaa yorumu

111 Liverpool – Maribor iddaa yorumu, Şampiyonlar ligi E grubu 4. Maçında Liverpool evinde Maribor’u konuk ediyor. Liverpool önceki maçta deplasman da 7-0 lık farklı bir galibiyet aldı. Grubun zayıf takımı Maribor her hangi bir varlık gösteremedi. İddaa bu maç için handikap 3 olarak Liverpool’a 1,60 oran vermiş, yine önceki maç gibi farklı bir galibiyet alacaklardır. Tahmin: MS1 Oran: 1,60

İstatistikler;

  • Maribor, Avrupa kupalarında İngiliz takımlarıyla oynadığı dokuz maçtan sadece bir galibiyet çıkarabildi.
  • Liverpool?un bir önceki maçta elde ettiği 7-0’lık Maribor galibiyeti, Arsenal’in Kasım 1993’te Kupa Galipleri Kupası’nda Standard Liege’I 7-0 yenmesinden sonra bir İngiliz ekibinin aldığı en farklı deplasman zaferi oldu.
  • 7-0, ayrıca Şampiyonlar Ligi tarihinde alınan en farklı deplasman galibiyeti anlamına da geliyor (MSK Zilina 0-7 Marseille ve BATE Borisov 0-7 Shakhtar Donetsk’le birlikte).
  • Liverpool, Avrupa kupalarında oynadığı son 11 grup maçında yenilmediler.
  • Jürgen Klopp?un ekibi, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde elemeler dâhil toplam beş maça çıktı ve rakiplerine mağlup olmadılar.

1 Kasım Çarşamba Gününe özel Şampiyonlar ligi maçları için, banko tahminler, Sürpriz kuponlar, iddaa analizleri ve Banko kuponlar paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın…

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here