Ana sayfa Banko Maçlar Rotherham – Blackburn R. Maç Tahmini 14.01.2023

Rotherham – Blackburn R. Maç Tahmini 14.01.2023

Rotherham United – Blackburn Rovers karşılaşması 2023-01-14 15:30 tarihinde oynanacak. Maçın hakemi ise Dean Whitestone olacak

Blackburn Rovers – Rotherham United Maçı Önemli İstatistikler

Blackburn Rovers – Rotherham United arasında yapılan son maçta Blackburn Rovers maç sonunda 3 gol atarken, Rotherham United ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Rotherham United oynadığı son maçta Ipswich Town ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Ipswich Town [4 – 1] Rotherham United) olarak sonuçlanmıştı. Blackburn Rovers 2023-01-08 14:00 tarihinde oynadığı son maçta Norwich City FC ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Norwich City FC [0 – 1] Blackburn Rovers) olmuştu. İngiltere Championship 21. sırada yerini koruyan Rotherham United bu sezonda ligte oynadığı 26 maçta toplamda 28 gol atarken, 39 gol yedi. 6 maçı kazanırken, 9 maçta berabere kaldı ve 11 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 23. İngiltere Championship 3. sırada yerini koruyan Blackburn Rovers bu sezonda ligte oynadığı 26 maçta toplamda 30 gol atarken, 30 gol yedi. 14 maçı kazanırken, 0 maçta berabere kaldı ve 12 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 54.

Rotherham United – Blackburn Rovers Sakat ve Cezalı Listesi

Rotherham United takımındaki eksik oyuncular:
Grant Hall: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Georgie Kelly: Baldırından Sakat
Ben Wiles: Ayak Bileğinden Sakat
Blackburn Rovers takımında oynayamayacakların listesi:
Callum Brittain: İç Yan Bağı Yırtık
Tyrhys Dolan: Kasığından Sakat

EDİTÖR ANALİZİ:
Sunderland ve Middlesbrough karşılaşmalarını kaybeden Blackburn, Norwich City mücadelesini 1-0 kazandı ve kritik bir üç puan aldı. Play-off potasındaki konumlarını korudular ve Sheffield’ın tökezlediği durumlarda fırsat aramayı sürdürdüler. Rotherham da oldukça sakar ve formsuz bir takım. Uzun süredir ligde galibiyetleri yok, Blackburn için güzel bir karşılaşma olmasını bekliyorum. En az iki gol bulabilirler. Önerim deplasman 1.5 üst.

İDDAA KODU: 944220
TAHMİN: Dep. Gol 1,5 Üst
ORAN: 2.06

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here