Ana sayfa Banko Maçlar Salford City – Northampton Maç Tahmini 07.01.2023

Salford City – Northampton Maç Tahmini 07.01.2023

Sitemizde her güne özel banko maçlar ve banko kuponlar bulabilirsiniz. İddaa’da kazanmak için günün bankosu seçimlerimiz sizlere yeter. Sitemizi takip ederek siz de kazancınızı arttırın. Avrupada En Çok Oynanan Maçlar, Oranı Düşen Maçlar, Kesin Gelecek Garanti Maçlar, Spor Toto Tahminleri ve daha fazlası ücretsiz olarak yayında.

İngiltere İngiltere 2. Lig Salford City – Northampton Town karşılaşması 2023-01-07 15:30 tarihinde Moor Lane stadında oynanacak.

Northampton Town – Salford City Maçı Önemli İstatistikler

Northampton Town – Salford City arasında yapılan son maçta Northampton Town maç sonunda 0 gol atarken, Salford City ise 1 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Salford City oynadığı son maçta Bradford City ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Bradford City [3 – 2] Salford City) olarak sonuçlanmıştı. 2023-01-02 15:00 tarihinde yapılan Northampton Town – Leyton Orient London karşılaşmasında maç (Northampton Town [1 – 0] Leyton Orient London) olarak bitmişti. İngiltere 2. Lig 11. sırada yerini koruyan Salford City bu sezonda ligte oynadığı 23 maçta toplamda 30 gol atarken, 23 gol yedi. 10 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 8 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 43. İngiltere 2. Lig sıralamasında 46 puan ile 3. sırada yerini alan Northampton Town bu sezonda 24 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 39 gol attı ve 24 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 13 maçı kazanırken, 7 maçta berabere kaldı ve 4 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %54.

Salford City – Northampton Town Sakat ve Cezalı Listesi

Salford City takımındaki eksik oyuncular:
Matthew Lund:
Northampton Town takımında oynayamayacakların listesi:
Ali Koiki:

EDİTÖR ANALİZİ:
Her iki takımın da ligde oldukça iyi bir hücum performansı var. Northampton, Leyton Orient’i mağlup ederek ligde zirveye yaklaşmış oldu. Leyton Orient’in farkı açıp uzaklaşmasını engellemiş oldular. Salford ise Bradford maçı haricinde gerçekten buraya formda geliyor. Hücumdaki üretkenliklerinin sürdüğünü de hesaba katarsak ben golleri göreceğimizi düşünüyorum. Kuponlara önerim karşılıklı gol var bahsi olacak.

İDDAA KODU: 937713
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 1.69

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here