Ana sayfa Banko Maçlar Gaziantep – Başakşehir Maç Tahmini 05.01.2023

Gaziantep – Başakşehir Maç Tahmini 05.01.2023

Gaziantep Stadyumu stadında oynanacak olan Türkiye Türkiye Süper Ligi Gaziantep FK – İstanbul Başakşehir karşılaşması 2023-01-05 17:00 tarihinde yapılacak. Maçın hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak

İstanbul Başakşehir – Gaziantep FK Maçı Önemli İstatistikler

İstanbul Başakşehir – Gaziantep FK arasında yapılan son maçta İstanbul Başakşehir maç sonunda 2 gol atarken, Gaziantep FK ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2022-12-29 14:00 tarihinde yapılan Gaziantep FK – Giresunspor karşılaşmasında maç (Giresunspor [2 – 1] Gaziantep FK) olarak bitmişti. İstanbul Başakşehir oynadığı son karşılaşmada Antalyaspor ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (İstanbul Başakşehir [2 – 0] Antalyaspor) olarak sonlanmıştı. Türkiye Süper Ligi sıralamasında 17 puan ile 13. sırada yerini alan Gaziantep FK bu sezonda 15 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 21 gol attı ve 22 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 4 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 6 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %27. Türkiye Süper Ligi sıralamasında 30 puan ile 3. sırada yerini alan İstanbul Başakşehir bu sezonda 15 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 24 gol attı ve 16 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 9 maçı kazanırken, 3 maçta berabere kaldı ve 3 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %60.

Gaziantep FK – İstanbul Başakşehir Sakat ve Cezalı Listesi

Gaziantep FK takımındaki eksik oyuncular:
Lazar Markovic: Şüpheli
Abdulkadir Parmak:

İstanbul Başakşehir takımındaki eksik oyuncular:
Mesut Özil:
Alexandu Epureanu: Kadro Dışı
Lucas Biglia: Şüpheli
Mahmut Tekdemir: Sarı Kart Cezalısı
Ömer Ali Şahiner: Şüpheli
Hasan Ali Kaldırım: Kadro Dışı
Ahmed Touba: Şüpheli

YAZARIMIZIN YORUMU:
Zirve yarışından kopmak istemeyen Başakşehir, zorlu Gaziantep deplasmanına çıkıyor. Gaziantep, bu sezon ligde oynadığı 6 iç saha maçında sadece 1 mağlubiyet aldı. Ligde 5 maçtır kazanamayan Gaziantep, taraftarı önünde kötü gidişe son vermek isteyecek. Mücadeleden ev sahibi ekibin puan ile ayrılacağını düşünüyorum.

İDDAA KODU: 934873
TAHMİN: Çifte Şans 1 ve 0
ORAN: 1.43

Bütün maç istatistikleri ve banko maçlar için sitemizi takip etmeye devam edin.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here