Ana sayfa Banko Maçlar AL Ettifaq FC – AL Khaleej Saihat FC Maç Tahmini 25.12.2022

AL Ettifaq FC – AL Khaleej Saihat FC Maç Tahmini 25.12.2022

Prince Mohamed Bin Fahd Stadyumu stadında oynanacak olan AL Ettifaq FC – AL Khaleej Saihat FC karşılaşması 2022-12-25 20:30 tarihinde yapılacak.

AL Ettifaq FC – AL Khaleej Saihat FC Maçı Önemli İstatistikler

AL Ettifaq FC – AL Khaleej Saihat FC arasında yapılan son maçta AL Ettifaq FC maç sonunda 3 gol atarken, AL Khaleej Saihat FC ise 1 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. AL Ettifaq FC oynadığı son maçta Al Hilal (KSA) ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Al Hilal (KSA) [4 – 0] AL Ettifaq FC) olarak sonuçlanmıştı. AL Khaleej Saihat FC 2022-12-20 15:00 tarihinde oynadığı son maçta AL Fayha FC ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (AL Fayha FC [3 – 1] AL Khaleej Saihat FC) olmuştu. Saudi.Prof. Ligi 10. sırada yerini koruyan AL Ettifaq FC bu sezonda ligte oynadığı 9 maçta toplamda 9 gol atarken, 6 gol yedi. 2 maçı kazanırken, 4 maçta berabere kaldı ve 3 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 22. Saudi.Prof. Ligi 15. sırada yerini koruyan AL Khaleej Saihat FC bu sezonda ligte oynadığı 9 maçta toplamda 4 gol atarken, 17 gol yedi. 1 maçı kazanırken, 1 maçta berabere kaldı ve 7 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 11.

AL Ettifaq FC – AL Khaleej Saihat FC Sakat ve Cezalı Listesi

AL Ettifaq FC için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
AL Khaleej Saihat FC için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

YAZARIMIZIN YORUMU:
Al Ittifaq bu sezon maç başına ortalama 1 gol atarken, maç başına 0.7 gol yiyor. İçerde oynadıkları karşılaşmalarda, deplasmanda oynadıkları karşılaşmalara göre daha sıkıcı görünüyorlar. Diğer taraftan Al Khaleej, oynadığı 9 maçın tamamında 1 maçı kendi lehine, 1 maçı berabere bitirmenin yanı sıra 7 maçı da kaybetmeyi başardı. Etkisiz! Bu tür kötü sonuçlar, atılan ve yenilen ortalama gol sayısıyla kolayca açıklanabilir. Attıkları 4 gole karşı kalelerinde yedikleri 17 gol var. Bu maçta rakipleri karşısında nelere karşı koyabileceklerini görme şansımız olacak.  Al Ittifaq’ın evinde 3 maçtır kazanamıyor oluşu, Al Khaleej’in deplasmanda 4 maçtır kaybetmesi  az gole yönlendiriyor. Ayrıca ev sahibinin Suudi Arabistan Kral Kupasında Al Hilal’den 4 gol yemesi bu maça daha temkinli çıkmalarını sağlayacaktır.

İDDAA KODU: 926805
TAHMİN: Alt/Üst 2.5 Alt
ORAN: 1.81

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here