Ana sayfa Günün Kuponu 141 Yeni Malatyaspor – Trabzonspor iddaa tahmin

141 Yeni Malatyaspor – Trabzonspor iddaa tahmin

141 Yeni Malatyaspor – Trabzonspor iddaa tahmin

Türkiye Süper Lig 9.Hafta maçlarında, ev sahibi Yeni Malatyaspor evinde Trabzonspor’u konuk ediyor. Geçen hafta Akhisarspor’a 6-1 yenilen Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın görevine son verildi. Ardından Antalyaspor’la yolları ayrılan Rıza Çalımbay getirildi. Her zaman yeni gelen Teknik Direktörle takıma olumlu havanın girdiğini düşünürsek, Trabzonspor maçı kazanacaktır. Ancak geçen hafta Akhisarspor maçını izleyen birisi olarak, direk ms2 oynamaya cesaret edilmiyor. Ama gol ve goller olacaktır, isteyenlerde MS2 tercihini değerlendirebilir. Tahmin: 2,5üst Oran: 1,55

İstatistikler;

  • Evkur Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor, Süper Lig’de ilk kez karşılaşacak.
  • Trabzonspor, Süper Lig’de oynadığı son 14 maçın sadece ikisini kazanabildi ve son dört maçta galibiyet yüzü göremediler.
  • Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de ilk sekiz haftanın ardından en fazla gol yiyen takım görülürümde. Trabzonspor ayrıca Süper Lig’de kendi tarihlerinde ilk sekiz haftaların ardından en fazla gol yediği sezonunu yaşıyor.
  • Trabzonspor lige o sezon yeni yükselen rakiplerine karşı oynadığı son dokuz maçta sadece iki galibiyet elde edebildi (2B 5M). Trabzonspor bu rakiplerine karşı deplasmanda altı maçtır kazanamıyor ve bu maçlarda kalesinde 21 gol görürken, sadece dört gol atabildi.
  • Trabzonspor’un ligde oynadığı son altı deplasman maçının beşi berabere sonuçlandı. Bordo mavililer bu seriden önceki yedi maçın altısını kazanmışlardı.

21 Ekim Cumartesi Gününe özel Türkiye Süper ligi maçları için, banko tahminler, Hazır kuponlar, iddaa analizleri ve Banko maçlar paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın…

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here