Ana sayfa Banko Maçlar Real Oviedo – Las Palmas Maç Tahmini 06.12.2022

Real Oviedo – Las Palmas Maç Tahmini 06.12.2022

2022-12-06 21:00 tarihinde oynanacak olan İspanya LaLiga 2 Real Oviedo – Las Palmas karşılaşması Carlos Tartiere stadında oynanacak.

Las Palmas – Real Oviedo Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Las Palmas toplamda 2 gol atarken, Real Oviedo ise 1 gol atmıştı. Real Oviedo 2022-11-30 20:00 tarihinde oynadığı son maçta Tenerife ile karşılaşmıştı. Bu maç (Tenerife [0 – 1] Real Oviedo) olarak sonuçlanmıştı. Las Palmas oynadığı son karşılaşmada Sporting de Gijon ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Sporting de Gijon [0 – 1] Las Palmas) olarak sonlanmıştı. LaLiga 2 14. sırada yerini koruyan Real Oviedo bu sezonda ligte oynadığı 18 maçta toplamda 12 gol atarken, 14 gol yedi. 6 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 7 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 33. LaLiga 2 1. sırada yerini koruyan Las Palmas bu sezonda ligte oynadığı 18 maçta toplamda 22 gol atarken, 10 gol yedi. 9 maçı kazanırken, 7 maçta berabere kaldı ve 2 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 50.

Real Oviedo – Las Palmas Sakat ve Cezalı Listesi

Real Oviedo takımındaki eksik oyuncular:
Koba Koindredi: Uyluk Sakatlığı
Javi Mier: Uyluk Sakatlığı
Las Palmas takımında oynayamayacakların listesi:
Alvaro Valles: Menisküs Problemi
Sandro Ramirez: Diz Ardı Kirişinden Sakat

EDİTÖR ANALİZİ:
Real Oviedo ligde oynadığı son dört maçı kaybetmedi. Son dönemde kazandığı karşılaşmalarda kalesini gola kapatmasıyla öne çıkan Real Oviedo, iç sahada ki son üç maçında gol yemedi. Las Palmas, lig lideri olarak istikrarlı oyununu sürdürüyor. Zaman zaman savunmada yapılan bireysel hatalardan dolayı kalesinde gol görmesine rağmen son iki maçını kazandı ve son dört lig maçında yenilmedi. İki takım arasında oynanan son iki maç karşılıklı gollerle tamamlandı. Las Palmas, bu karşılaşmada öncelikli olarak gol yememeyi hedefleyecektir diye düşünüyorum. Bu yüzden ikinci yarının daha fazla pozisyonlu geçeceğini düşünüyorum ve en çok gol ikinci yarıda olur tercihini sizlere öneriyorum.

İDDAA KODU: 907529
TAHMİN: En Çok Gol 2.Y
ORAN: 1.97

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here