Ana sayfa Banko Maçlar Sırbistan – İsviçre Maç Tahmini 02.12.2022

Sırbistan – İsviçre Maç Tahmini 02.12.2022

2022-12-02 22:00 tarihinde oynanacak olan Sırbistan – İsviçre karşılaşması Stadium 974 stadında oynanacak. Maçın hakemi ise Fernando Rapallini olacak

Sırbistan – İsviçre Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Sırbistan toplamda 1 gol atarken, İsviçre ise 2 gol atmıştı. Sırbistan 2022-11-28 10:00 tarihinde oynadığı son maçta Kamerun ile karşılaşmıştı. Bu maç (Kamerun [3 – 3] Sırbistan) olarak sonuçlanmıştı. İsviçre oynadığı son karşılaşmada Brezilya ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Brezilya [1 – 0] İsviçre) olarak sonlanmıştı. Dünya Kupası 4. sırada yerini koruyan Sırbistan bu sezonda ligte oynadığı 2 maçta toplamda 3 gol atarken, 5 gol yedi. 0 maçı kazanırken, 1 maçta berabere kaldı ve 1 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 0. Dünya Kupası sıralamasında 3 puan ile 2. sırada yerini alan İsviçre bu sezonda 2 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 1 gol attı ve 1 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 1 maçı kazanırken, 0 maçta berabere kaldı ve 1 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %50.

Sırbistan – İsviçre Sakat ve Cezalı Listesi

Sırbistan için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
İsviçre takımında oynayamayacakların listesi:
Noah Okafor: Şüpheli

EDİTÖR ANALİZİ:
2018 Dünya Kupası’nın rövanşı niteliğinde mücadele. O yıl da aynı grupta yer alan iki takımın karşılaşmasında İsviçre kazanarak Brezilya ile tur atlamayı başarmıştı. Kamerun karşısında 3-1’lik üstünlüğünü koruyamayan Sırbistan maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Strahinja Pavlovic’in sakatlanarak oyundan çıkması savunmada önemli gedik oluşturdu Sırbistan’da ve üstünlüklerini koruyamadılar. Pavlovic’in bu maçta oynaması bekleniyor. Brezilya önünde tamamen oyunu tutmaya yönelik oynayan İsviçre bir noktaya kadar başarılı olsa da 83. dakikada yediği golle 1-0 kaybetti. İsviçre’de herhangi bir sakat/eksik bulunmuyor.. Bu maçta alınacak bir puan dahi İsviçre’nin 2018’de olduğu gibi rakibini geçmesini sağlayacak, Sırbistan için ise galibiyet şart. Bu nedenle özellikle İsviçre’nin savunmada kontrolü oynayarak maçta fazla gole izin vermeyeceğini düşünüyorum. 2-3 gol aralığı bu nedenle tercihim.

İDDAA KODU: 888628
TAHMİN: Toplam Gol 2-3 gol
ORAN: 1.78

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here