Ana sayfa Banko Maçlar Marsilya – Lyon Maç Tahmini 06.11.2022

Marsilya – Lyon Maç Tahmini 06.11.2022

Olympic Marseille – Olympique Lyon karşılaşması 2022-11-06 22:45 tarihinde Orange Velodrome stadında oynanacak. Hakemliği Francois Letexier tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Olympic Marseille – Olympique Lyon Maçı Önemli İstatistikler

Olympic Marseille – Olympique Lyon arasında yapılan son maçta Olympic Marseille maç sonunda 0 gol atarken, Olympique Lyon ise 3 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Olympic Marseille oynadığı son maçta Tottenham ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Olympic Marseille [1 – 2] Tottenham) olarak sonuçlanmıştı. Olympique Lyon oynadığı son karşılaşmada Lille OSC ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Olympique Lyon [1 – 0] Lille OSC) olarak sonlanmıştı. Ligue 1 5. sırada yerini koruyan Olympic Marseille bu sezonda ligte oynadığı 13 maçta toplamda 22 gol atarken, 11 gol yedi. 7 maçı kazanırken, 3 maçta berabere kaldı ve 3 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 54. Ligue 1 sıralamasında 20 puan ile 8. sırada yerini alan Olympique Lyon bu sezonda 13 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 22 gol attı ve 16 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 6 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 5 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %46.

Olympic Marseille – Olympique Lyon Sakat ve Cezalı Listesi

Olympic Marseille takımındaki eksik oyuncular:
Eric Bailly: Uyluk Sakatlığı
Olympique Lyon takımında oynayamayacakların listesi:
Corentin Tolisso: Uyluk Sakatlığı

YAZARIMIZIN YORUMU:
Birkaç hafta öncesine kadar PSG’nin en yakın takipçisi olan Marsilya, son zamanlarda yüksek tempolu maçlarda sorun yaşıyor. Dört maçta sadece bir puan aldılar. Lyon, Laurent Blanc’ı teknik direktör olarak göreve getirdi. Lille karşısında yavaş yavaş klasik bir Blanc takımının özelliklerini görmeye başlıyoruz ve daha çok defansif oyuna doğru ilerliyorlar. Diğer taraftan Marsilya takımı gol kanattan ortalarla gol bulmaya çalışacaktır. Hızlı ve bol fiziksel temasla oynanacak bir oyun bekliyorum. Bu da beni 10 ve üstü kornere yönlendiriyor. 9,5 üst korner alıp kenara çekilmek bu karşılaşma özelinde en makulü olacaktır.

İDDAA KODU: 872128
TAHMİN: Toplam Korner Sayısı Alt/Üst 9.5 Üst
ORAN: 1.76

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here